TSUNAMIS ALS CONTROLS DE SELECCIÓ

 

El passat diumenge 3 de febrer es van celebrar els primers controls de selecció per als mundials d’aquest estiu a Barcelona. A la llista de preseleccionats hi figuren fins a cinc jugadors i jugadores del nostre club. La Mercè Vilaró, amb només 14 anys, ha estat preseleccionada per la selecció sub-18 femenina, sent la més jove de les preseleccionades. L’Òscar Sierra, amb 15 anys, ha estat preseleccionat per la selecció sub-18 masculina, sent un dels més joves preseleccionats. I a la preselecció absoluta femenina comptem amb la presència de les nostres jugadores Jana Reventós, Laura Madrenas i Laia Jornet, que ja han sigut preseleccionades anys anteriors i de les quals la Jana i la Laura ja tenen experiència en seus mundials. La convocatoria completa es troba en l’arxiu adjunt.

El control es va celebrar a les instal·lacions del CP Castellbisbal i va comptar amb la presencia dels seleccionadors nacionals Phillip Boudreault i Marcin Malacz. Va consistir en tot un dia de proves tècntiques, físiques i partits amistosos que van servir als seleccionadors per veure el nivell dels preseleccionats de cara a una futura convocatòria nacional.

Des del club desitgem que tots ells segueixin milloran i demostrant el que valen, que tinguin la sort de poder ser part de les seleccions nacionals que participaran aquest estiu als WRG de Barcelona i que continuint situant els Barcelona Tsunamis en el panorama internacional del hockey línia. Enhorabona!

Email

Feu un comentari