Posem punt i final a la temporada 23/24!

Posem punt i final a la temporada 23/24!

 

El CE Barcelona Tsunamis celebra la cloenda de la temporada 2023/2024 plena d’èxits i emocions. Amb un total de 13 equips participant en la Lliga Catalana, hem demostrat una vegada més el nostre compromís amb l’hoquei línia i la gran feina feta des de la base fins als més grans.

 

Durant aquesta temporada, vuit dels nostres equips han arribat als playoffs del Campionat de Catalunya, destacant en les seves respectives categories. Els nostres èxits inclouen:

 

  • Pre-benjamí:Campions de Catalunya.
  • Sènior masculí:Subcampions de Catalunya.
  • Sub20 femení:Subcampiones de Catalunya.
  • Benjamí:Subcampions de Catalunya.
  • Sènior femení: Terceres de Catalunya.
  • Sub16 femení: Quartes de Catalunya
  • Aleví:Quarts de Catalunya
  • Juvenil:Quarts de Catalunya.

 

El nostre equip sènior femení continua una temporada més a la Lliga Elite Iberdrola, màxima competició estatal, un gran assoliment que demostra la seva constància i esforç.

D’altra banda, el nostre sènior masculí, després d’una gran feina i molt d’esforç, ha hagut de baixar a la Lliga Oro després d’una temporada a la màxima competició estatal. Tot i això, estem segurs que aquest serà un moment de reflexió i millora per a futurs èxits. 

 

Assolir aquestes posicions és conseqüència de l’esforç, la dedicació i el talent dels nostres jugadors, jugadores i entrenadors, així com del suport incondicional de les seves famílies. Hem viscut una gran temporada plena de moments memorables que han fet créixer el nostre club i l’hoquei línia.

Volem agrair a tots els jugadors, les seves famílies i els entrenadors i entrenadores la seva implicació. Sense vosaltres, aquests èxits no haurien estat possibles. 

 

A CE Barcelona Tsunamis seguirem treballant amb la mateixa energia i entusiasme per continuar creixent i millorant dia a dia. 

Per a més informació i actualitzacions sobre les activitats del club, us convidem a seguir-nos a les nostres xarxes socials i la nostra pàgina web oficial.

 

Fem Club, Fem Tsunamis!

Email

Feu un comentari