EL SÉNIOR MASCULÍ GUANYA LA COPA DE LA PRINCESA

 

Degut a una primera volta molt sòlida a la Lliga Or Nacional masculina, acabant-la en primera posició, el nostre sénior Mascullí es van guanyar el dret a participar en la Copa de la Princesa 2019 com a caps de sèrie. Aquesta competició la disputen els quatre primers classificats de la primera volta en un format de “play-off”.

La semifinal contra Aarona Guanches va ser un partit dur, intens, i que va començar amb els nostres jugadors despistats i fora de partit. Tot i així, van saber capgirar el 0-1 en contra inicial fins a un 3-1 a favor que els va servir per controlar el partit fins al final, que va acabar amb un favorable 4-3 que els donava accés a la final del campionat, que seria contra ASME Tucans, que venien amb l’avantatge de jugar a casa.

La final va començar amb un pavelló ple a vessar, amb gran presencia de les dues aficions. Pot ser el fet de tenir tanta expectació, els nervis de poder guanyar el primer títol a nivell nacional del club i la inexperiència en partits com aquests van fer que els nostres jugadors sortissin molt desconcentrats, fora de partit i cometen errors molt per sora de les seves possibilitats. Això va propiciar que als vint segons de començar encaixessin un gol, i que durant els 10 primers minuts de la primera part encaixessin fins a quatre gols arribant a un resultat advers de 0-4, provocat principalment per errors defensius greus i falta de sort del Oriol Borrell a la porteria. Tot i que el temps restant de la primera part també va estar marcat per el nerviosisme dels nostres jugadors, un molt bon gol del Daniel Medrano i una molt bona jugada al final de la primera part semblava que donaven esperances als nostres per intenar la remuntada èpica.

Després d’una bronca de l’entrenador, en Lluís Torres, merescuda per part dels nostres jugadors pel mal joc defensiu, la segona part va ser una altra història. A base de ganes, motivació i força van tirar endavant un partit que qualsevol hauria donat per perdut. Amb millor actitud que mai, van aprofitar les superiroritats amb dos golassos de l’Erik Vivancos, i un gol del nostre capità, l’Oriol Jornet per empatar el partit. En defensa, una espectacular actuació de l’Oriol Borrell sota pals va fer que, tot i les inferioritats, Tucans no fos capaç de convertir cap gol. Finalment, un gol del Pol Font després d’una molt bona assistència del Fran Subirada i un gol final del Gerard Marturià a portieria buida van servir per capgirar definitivament el marcador i emportar-se el títol amb un resultat de 6 a 4 després d’una remuntada històrica. Tot i uns moments de tensió entre els dos equips a l’acabar el partit, va produïr-se una encaixada de mans i els nostres van recollir i celebrar el trofeu que els acredita com a nous campions de la Copa de la Princesa.

 

Email

Feu un comentari