CRÒNICA DEL CAP DE SETMANA DEL 4 I 5 DE FEBRER

El passat dissabte dia 4 de Febrer les noies del Tsunamis van guanyar a les de Jujol per 2 gols a 1. El partit es plantejava de manera complicada davant d’un conjunt fort com és el Jujol. Com ja se sap, l’equip contrari té tendència a jugar els partits en quadrat, així aprofitant els contra-atacs i els power-plays.

El partit va tenir dues parts molt diferenciades. Les “Tsunamas” van caure en el joc del Jujol durant la primera part, sense fer jugades per trencar la defensa i jugant de forma estàtica la majoria del temps. Tot i així el primer gol, de Maria Ballester, va ser per les nostres. Minuts més tard la Marlen de Jujol marcava per l’esquadra en power-play. D’aquesta manera es va quedar el marcador, 1-1.

Durant el segon temps les noies van sortir amb una altra mentalitat i van demostrar un joc completament diferent. Intentaven trencar la defensa del Jujol amb entrades amb velocitat o amb “parets” per tal de tenir més ocasions de gol. Així va arribar el segon gol fet per la Carla Lliveria. Les noies entrenades per Gerard Giménez van saber aguantar bé la pressió que l’equip contrari oferia per tal de remuntar el partit i se’n van endur els 3 punts necessaris per classificar-se matemàticament pels Play-Off de la Lliga Elit Femenina.

El proper partit és contra el Rubí, el rival més complicat, ja que és l’únic equip invicte de la lliga.

Enhorabona noies i a seguir treballant fort!!!

Acta del partit:
jujolvstsu

CRÒNICA JORNADA 8 LLIGA ORO BCN TSUNAMIS 9 – 1 LOSTREGOS LUCUS (5/2/17)

Aquest passat diumenge el nostre Sènior s’enfrontava al Lostregos de Lugo en el primer partit de la segona volta de la lliga Oro. Després de l’ensopegada amb el filial del Rubí, arribàvem al partit tercers en la classificació i obligats a guanyar per no perdre la bona dinàmica de l’inici del campionat.

El partit va començar amb un intercanvi d’oportunitats per tots dos equips fins que l’Oriol Jornet va obrir la llauna aprofitant una superioritat de 5 contra 4 en una diferida. Trenta segons després el Roger feia el dos a zero amb un xut llunyà. Abans d’arribar a la mitja part va caure un gol del Fran (a passada de Pablo) i un altre de l’Oriol Jornet.

Així, arribàvem al descans amb un 4 a 0 a favor tot i no haver desenvolupat un joc brillant i havent rebut masses xuts en contra.

Al segon temps el joc va millorar notablement i en la primera jugada va arribar un altre gol del Roger culminant una gran jugada col·lectiva.

Tot i el contundent resultat, l’equip gallec no es donava per vençut i seguia donant guerra, però al minut 18 el Pol Font, un dels “rookies” de l’equip feia pujar el 6 a 0 al marcador. Els Lostregos van cometre dues faltes molt seguides que van significar dos power plays consecutius i el Roger va anotar en la segona superioritat.

A falta d’11 minuts pel final, el Pol Vila va substituir l’Oriol Borrell a la porteria en la seva segona aparició a la Liga Oro aquesta temporada. Al cap de poc, els nostres cometrien una falta en que l’equip de Lugo aprofitaria la diferida per jugar sense porter en 5 contra 4, però la pressió defensiva i la mala fortuna van fer que una passada mal dirigida dels gallecs acabés entrant dins la seva pròpia porteria sumant un altre gol en contra. Ja a les acaballes del partit vam tenir un altre superioritat a favor i el Pablo va assistir al Max Muñoz per marcar l’últim gol a favor nostre. Finalment, a falta de 30 segons per acabar, Santiago Lopez anotar el gol de l’honor per l’equip visitant.

D’aquesta manera, encarem de la millor forma possible una dura segona volta amb molts desplaçaments en que s’haurà de treballar de valent per poder assolir els objectius.