El CE Barcelona Tsunamis, guanyador del Premi Dona i Esport 2023 de l’Ajuntament de Barcelona

El CE Barcelona Tsunamis, guanyador del Premi Dona i Esport 2023 de l’Ajuntament de Barcelona

 

El CE Barcelona Tsunamis ha estat guardonat amb el prestigiós Premi Dona i Esport 2023 en la categoria de Club Esportiu, atorgat per l’Ajuntament de Barcelona. Aquest reconeixement és un testimoni del compromís del nostre club amb la promoció de l’esport femení i l’empoderament de les dones a través de l’hoquei línia.

El Premi Dona i Esport, organitzat per l’Ajuntament de Barcelona, reconeix i celebra les contribucions significatives de les dones en l’àmbit de l’esport i promou la igualtat de gènere en aquest sector.

Aquest reconeixement no hauria estat possible sense l’esforç, la dedicació i el talent dels nostres jugadores, entrenadores i personal del club. Des dels inicis, el CE Barcelona Tsunamis ha estat un referent en la promoció de l’hoquei línia femení a Barcelona, fomentant els valors de l’esportivitat.

En nom de tota la família del CE Barcelona Tsunamis, volem expressar el nostre sincer agraïment a l’Ajuntament de Barcelona per aquest reconeixement. Continuarem treballant amb passió i determinació per seguir impulsant l’esport femení i inspirant les futures generacions de jugadores.

Gràcies a tots els qui han contribuït al nostre èxit i ens han donat suport tot aquest temps

 

Fem club, Fem Tsunamis.

Email

Feu un comentari