El CE Barcelona Tsunamis Acull la Seu de la Lliga Elite Juvenil 

El CE Barcelona Tsunamis Acull la Seu de la Lliga Elite Juvenil 

Ens complau anunciar que el CE Barcelona Tsunamis organitzarà, per primera vegada en la seva història, una seu de la prestigiosa Lliga Elite Juvenil de la Real Federación Española de Patinaje. El cap de setmana del 20 i 21 d’abril, la nostra pista, el Clot de la Mel, es convertirà en l’epicentre de l’hoquei línia juvenil.

Amb un orgull immens, donem la benvinguda als equips participants que provenen de tot arreu d’Espanya. És un honor per al nostre club rebre aquesta oportunitat de ser amfitrions d’un esdeveniment tan destacat dins del món de l’hoquei línia juvenil.

La Lliga Elite Juvenil representa el màxim nivell de competició en aquest esport, i estem emocionats de poder mostrar la nostra pista i la nostra ciutat als equips participants i als aficionats. Aquesta és una fita històrica per al CE Barcelona Tsunamis, especialment considerant que no tenim pista pròpia a Barcelona.

Agraïm a tots els implicats en l’organització d’aquest esdeveniment, així com a la Real Federación Española de Patinaje per la seva confiança en nosaltres.

Us convidem a tots a venir i ser part d’aquest moment històric per al nostre club i per a l’hoquei línia a Barcelona. Junts, farem que aquest cap de setmana sigui inoblidable. Us esperem al Clot de la Mel!

 

Fem Club, Fem Tsunamis!

 

 

Email

Feu un comentari