El Barcelona Tsunamis ‘A’ és el primer líder de la Lliga Catalana d’hoquei línia

El passat cap de setmana, amb la represa de totes les competicions d’hoquei línia, va començar també la lliga catalana sènior.

El cap de setmana del 2 i 3 d’octubre va significar l’inici de les competicions catalanes d’hoquei línia 2021-2022 de totes les categories, entre totes les quals hi ha inscrits una setantena d’equips. Per aquesta nova temporada s’ha estrenat també un nou portal de seguiment de competicions, www.hoqueilinia.fecapa.cat.

Pel que fa a la Lliga Catalana sènior masculí, en la qual participen onze equips, el primer líder és el Barcelona Tsunamis ‘A’, que va golejar en aquest debut l’Hoquei Línia Igualada ‘B’ per 11-0. El partit inaugural va ser dissabte i se’l va endur el Jujol ‘A’ per 5-1 davant el Tsunamis ‘B’. La resta de partits es van jugar diumenge i van acabar amb victòries del Tucans 3-1 davant l’Uroloki ‘A’; de l’Uroloki ‘B’ per 8-3 contra el Cent Patins ‘B’ i del Hornets Castellbisbal per 2-6 a casa de l’Hoquei Línia Igualada ‘A’.

La Lliga Catalana sènior femenina també va arrencar aquest cap de setmana, tot i que només es va jugar un partit, entre el Tucans i el Cent Patins. El duel va finalitzar amb un empat sense gols que pugessin al marcador.

La propera setmana només es disputaran dos partits de la lliga masculina, els que enfrontaran els Hornets Castellbisbasl – Tucans i HL Igualada ‘B’ – Jujol ‘A’.

Email

Feu un comentari