El CE Barcelona Tsunamis Dona la Benvinguda al Seu Primer Patrocinador, Dental Icaria

El CE Barcelona Tsunamis Dona la Benvinguda al Seu Primer Patrocinador, Dental Icaria

 

Estem encantats d’anunciar que el CE Barcelona Tsunamis ha establert una col·laboració amb Dental Icaria, una clínica dental ubicada a la Vila Olímpica, com a nostre primer patrocinador oficial. Aquesta associació marca un pas important per al nostre club i estem emocionats per veure els fruits d’aquesta nova aliança.

 

Dental Icaria és reconeguda per oferir serveis dentals , i ara també donarà suport al nostre club d’hoquei línia. A través d’aquest acord, els membres del CE Barcelona Tsunamis tindran accés a descomptes exclusius per als tractaments dentals, una oportunitat única per als nostres d’esportistes.

 

Agraïm a Dental Icaria la seva confiança en nosaltres i per unir-se com a patrocinador del nostre club. Estem emocionats de treballar junts i esperem seguir de la mà durant molts anys.

 

Per a tots els nostres seguidors i membres del club, estigueu atents a les nostres xarxes socials per a més informació sobre els descomptes exclusius i altres avantatges que Dental Icaria ofereix als membres del CE Barcelona Tsunamis.

 

Fem Club, Fem Tsunamis!

 

Dental Icaria
Email

Feu un comentari