CAMPIONS DE LA LLIGA OR NACIONAL SÉNIOR

El passat diumenge 24 de Març, el nostre sénior masculí va derrotar a l’ASME Tucans a la seva pista per 4 a 5 i va proclamar-se matemàticament campió de la Lliga Or Nacional Sénior, que els dóna l’ascens directe a la màxima categoria del hockey linia nacional, la Lliga Èlit Nacional Sénior. Després de començar guanyant per 0-2 i que Tucans remuntés el resultat advers fins a un 4-2, els nostres van deixar-s’ho tot a la pista per acabar consagrant una altra remuntada èpica per acabar guanyant per 4-5 i proclamar-se així campions de la lliga.

Després de 13 anys d’història del club i 5 anys de recorregut del nostre sénior per les lligues nacional, ja podem dir que s’ha fet història. Amb aquest ascens culminen molts anys de lluita del club per situar-se a primera linia del hockey linia nacional, sent un dels únics quatre equips que comptarà la temporada que ve amb representant a les màximes categories masculina i femenina, junt amb el HCR Cent Patins, el CPL Valladolid i el Tres Cantos PC.