CRÒNIQUES CAP DE SETMANA 11 I 12 DE FEBRER

Crònica del partit d’infantils Igualada-Tsunamis

Comença el partit amb una gran serenor per part dels nostres jugadors i un posicionament a la pista en formació de quadrat. Els tres primers minuts transcorren amb igualtat de forces, amb tres intervencions espectaculars del nostre porter Martí. Només mancava el gol. I als 7 minuts, arrencant des de camp propi, Nico fa una jugada tot sol i obre el marcador amb un gran gol. Les ocasions es succeeixen gràcies al bon posicionament i al seny que transmet l’entrenador des de la banqueta. Malgrat tot, en Moser és expulsat 2 minuts i, amb la mala sort del trencament d’una roda del patí d’en Nico, Igualada marca el seu primer gol.

La segona part comença amb molta intensitat per part dels dos equips, amb una altra gran intervenció d’en Martí al minut 3. Als dos minuts Moser fa el segon gol pels Tsunamis. Dura poc l’alegria, ja que Igualada empata el partit al minut 8. Però en Jaume, amb una jugada per la banda esquerra, provoca l’expulsió d’un contrari en aixecar l’estic més del permès.  Ja amb superioritat, en Moser és objecte d’empentes per part del porter i del defensa. Fa una estirada de braços per treure’ls de sobre i l’àrbitre, que el veu, l’expulsa 2 minuts. El minut 12 va ser un minut de mala sort, ja que els nostres van picar a porta fins a cinc vegades seguides sense que el puk arribés a traspassar la línia de gol. Tanta insistència te els seus fruits quan en Jaume arrenca per la banda esquerra i sorprèn al porter amb un gran tir que fa pujar el 2-3 al marcador de Les Comes. I un minut desprès és la Mercè qui, també des de la banda esquerra, es passeja per davant la porteria fins a la dreta i connecta un gran tir que acaba amb el puk dins la porteria. Un minut desprès, en una reacció de l’equip d’Igualada, és en Martí qui fa una gran aturada provocant el deliri de la nostra afició. A falta de 40 segons, fruit de la mala sort, aconsegueixen un gol que fa que el partit acabi 3-4.

Les Comes, Igualada. 11 de febrer del 2017.

Crònica elit femení: TSUNAMIS 2 – 3 RUBÍ